Naar de navigatie Naar de inhoud

Chirurg Hartgrink, H.H.

Chirurg

9
.0
Er zijn 8 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Hartgrink, H.H., Ziekenhuis Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), hoofdlocatie - Leiden op 30 november 2012

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

9

Luisteren

9

Accommodatie

10

Toelichting

Na een second opinion ben ik bij dr. Hartgrink terecht gekomen. Een kundige specialist die weet waar hij het over heeft en je goed kan uitleggen wat jij als patient kunt verwachten. Samen met gynaecoloog dr. Trimbos heeft hij mij op 7 nov geopereerd aan een behoorlijk groot gezwel (met twijfels over de aard, wrsch kwaadaardig) in mijn buik en baarmoederverwijdering. Het was de vraag of ik na de operatie een tijdelijke of definitieve stoma zou krijgen ivm verklevingen aan mijn darm. De mooiste woorden die ik hoorde in de verkoeverkamer: de operatie is goed gegaan, geen stoma en het gezwel is er heel goed uitgehaald. Dr. Hartgrink en collega Trimbos zijn een geweldig team die in mijn ogen allebei een dikke tien waard zijn! Het gezwel bleek overigens goedaardig te zijn, ook een enorme opluchting. De operatie is inmiddels 3 weken geleden, ik ben aan het herstellen en al met al kan ik zeggen dat mijn keuze voor het LUMC en voor deze artsen een hele juiste is geweest!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Hartgrink, H.H.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.