Naar de navigatie Naar de inhoud

Chirurg Vermeulen, J.

Chirurg

9
.2

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Vermeulen, J., Ziekenhuis Maasstad Ziekenhuis, hoofdlocatie - Rotterdam op 12 september 2021

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Gebroken rib

Specialisme

Chirurgie (Heelkunde)

Toelichting

Dr. Vermeulen is een gedreven traumachirurg die werkt vanuit de vaste overtuiging patiënten te kunnen helpen. Hij is gespecialiseerd in het herstellen van de stabiliteit van een beschadigde borstkas. Hij herstelt gebroken ribben, ongeacht de gecompliceerdheid. Ook gevallen die door andere artsen als inoperabel beschouwd worden weet hij door zijn grote deskundigheid en gedrevenheid met succes te helpen. Hij biedt veel patiënten weer uitzicht op een kwalitatief beter leven. Tijdens de behandeling van borstkanker brak ik bij hoestaanvallen meerdere ribben die niet meer konden genezen. Geen enkele arts wist een oplossing voor de instabiliteit en de pijn. Na ruim 5 jaar zoeken kwamen we bij dr. Vermeulen. Nu, slechts enkele weken na de operatie, heb ik weer een stabiele romp en is het pijnlevel duidelijk verminderd. Dr. Vermeulen verdient een hoge waardering voor zijn werk, van mij, maar ook van collegae, zorgverzekeraars en al zijn patiënten!

Reactie van/namens Ziekenhuis Maasstad Ziekenhuis, hoofdlocatie - Rotterdam

Beste heer, mevrouw, bedankt voor uw positieve bericht en beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u na een lange tijd meer stabiel bent en minder pijn heeft. Uw mooie waardering sturen we door aan dr. Vermeulen en zijn team. Hartelijk groet, afdeling Communicatie


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Vermeulen, J.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.