Dermatoloog
Ben niet ontevreden!
Een prettige ervaring. Heel professional.
Wat een fijn vertrouwelijk bezoek voelde mij erg op mijn gemak ondanks de aandoening stelde de arts mij gerust
Heel tevreden hoe deze arts met mensen om gaat in mijn geval je voelt je gelijk op je gemak en er wordt naar je geluisterd , gemoedelijke ,de sfeer is niet gespannen en het omgaan met de assistentes...
Zeer tevreden
ik heb deze arts van nichtje ze zijn ga eens naar dokter oosting in ben heel bij dat ik ben gegaan de eerste keer dat ik bij hem ben geweest en ik kreeg een spuitbus ENSTILAR van hem mee en ik zacht...
Dokter Oosting is vriendelijk,, heeft aandacht, legt goed uit en overlegt wat het meest schikt. Het type specialist dat je ieder toewenst.
Het zijn altijd prettige bezoeken. De behandeling is adequaat. Dat moge blijken uit de cijfers hierboven. Chapeau dus!
ik ben zeer tevreden over de behandeling
Dr Oosting en zijn team geven 100% aandacht en vertrouwen! En geven medezeggenschap over de soort behandeling die de patient het liefst heeft, dv creme of bevriezen!
fijne behandeling goede uitleg zeer ontspannen sfeer
Geweldige arts, overlegd heel goed. Ik zou dokter Oosting aan iedereen aanraden!
Dr. Oosting is een vriendelijke gastvrije arts. Ik voelde mij op mijn gemak. Zijn vrolijke uitstraling heb ik als zeer prettig ervaren. Ondertussen merk je aan alles dat je wel te maken hebt met een...
Plezierige en deskundige uitleg. Vriendelijke benadering door arts en verpleegkundigen. Goede uileg.
Aandacht, respect en kwaliteit kenmerken deze dermatoloog.
gesprekken zijn goed, altijd positief vriendelijk, vrolijk, serieus.
Zeer ontspannen sfeer tussen arts en verpleegkundige, spontane en vriendelijke arts, duidelijke uitleg.
Zeer patient vriendelijk. Er heerste een ontspannen sfeer tussen arts en verpleegkundige.
prettige omgang
Ik ben ontzettend tevreden over Dr Oosting