Naar de navigatie Naar de inhoud

Diëtist Bosch, L.J.

Diëtist

9
.3
Geslacht
Vrouw
Er zijn 9 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Bosch, L.J., Diëtistenpraktijk Voeding voor Jou - 's-Hertogenbosch op 6 mei 2021

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

9

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Prikkelbare darm

Toelichting

Na een infectie/antibioticakuur reageerde mijn buik zo extreem, dat ik maandenlang constant buikpijn had en amper iets kon eten. Officieel het Prikkelbare Darm Syndroom. Ik ben ontzettend blij dat de MDL verpleegkundige mij Voedingsadvies Brabant heeft aangeraden. Ik kwam terecht bij Maartje en met haar kundige begeleiding kan ik weer eten, heb ik geen buikpijn meer en hoef ik geen medicatie meer in te nemen. Ze wist precies uit te leggen wat er mis was, had antwoord op al mijn vragen en besprak de behandeling uitgebreid met mij. Langzaam maar zeker werd mijn eetpatroon aangepast en uitgebreid zodat mijn buik herstelde. Ik ben ontzettend blij dat ik weer een stuk kwaliteit van leven terug heb en ik zou Maartje aan iedereen aanraden die een diëtiste zoekt!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Bosch, L.J.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.