Naar de navigatie Naar de inhoud

Diëtist Koghee-van Ommen, W.J.

Diëtist

9
.7
Geslacht
Vrouw
Er zijn 4 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Koghee-van Ommen, W.J., Diëtistenpraktijk Almadis Diëtistenpraktijk - Arnhem op 15 januari 2013

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

10

Behandeling

8

Omgang medewerkers

8

Informatie

9

Luisteren

8

Accommodatie

8

Toelichting

Persoonlijk heb ik Wilma Koghee ervaren als een "sparringpartner" en absoluut een medestander! Ook worden mailberichten altijd snel beantwoord waarbij zij altijd (indien nodig) een motiverende opsteker weet te vinden. Wat mij wel opviel was dat ik soms het gevoel had dat de voedingsadviezen niet echt op mijn smaak-wensen waren afgestemd, echter ik ben een zeer lastige eter en enorm kieskeurig (er is maar weinig wat ik echt lekker vind) dus wellicht is deze opmerking onterecht...... Resumerend: ik ben onder de indruk van haar voedingskennis en ik heb (nog steeds) enorm veel profijt van haar voedingsadviezen. Ik ben gezonder gaan leven en geniet er derhalve meer van. Ook vind ik het erg knap van haar dat, ondanks dat wij enorm verschillen qua mens, zij mij het gevoel gaf dat "wij" er samen voor gingen!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Koghee-van Ommen, W.J.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.