Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiotherapeut Azizian, S.

Fysiotherapeut

9
.9
Geslacht
Man
Er zijn 7 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Azizian, S., Fysiotherapiepraktijk Fysio Care & Science - Rijswijk op 23 november 2020

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Whiplash

Toelichting

Aanvankelijk behandeld door dhr. Azizian vanwege knieklachten tijdens het hardlopen. Met behulp van massages en oefeningen (zowel zelfstandig thuis als op de praktijk) was ik binnen een maand weer in staat om dergelijke afstanden hard te lopen. Daar waar ik na twee minuten hardlopen zo ongelooflijk veel last had dat ik genoodzaakt was te stoppen. Momenteel vanaf februari jl. onder behandeling bij dhr. in verband met een whiplash. Ondanks de toentertijd gesloten deuren van fysiopraktijken wist dhr. Azizian via videobellen, filmpjes en duidelijke beschrijvingen van oefeningen mij een passende behandeling aan te bieden. Na de heropening van de praktijken heb ik wederom een verbetering gemerkt met betrekking tot mijn klachten. Kortom, de ervaring en deskundigheid van dhr. zorgt voor een effectieve, passende behandeling met goede resultaten op korte termijn.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Azizian, S.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.