Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiotherapeut Azizian, S.

Fysiotherapeut

9
.9
Geslacht
Man
Er zijn 7 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Azizian, S., Fysiotherapiepraktijk Fysio Care & Science - Rijswijk op 24 november 2020

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

10

Behandeling

10

Toelichting

Tijdens de eerste afspraak werd er nauwkeurig gevraagd waarom ik naar de fysio ben gekomen. Samen zijn wij gaan achterhalen waar het probleem ligt. De therapeut heeft mij duidelijk gemaakt dat mijn probleem te maken kan hebben met een verkeerde houding. Hij zag direct dat één been korter is dan de andere en adviseerde mij daarom speciale steunzolen te nemen. Dit heeft enorm goed gewerkt. Naast de been-lengteverschil sport ik 6 keer in de week. Hierbij heb ik rek en strek oefeningen meegekregen wat zeker van toegevoegde waarde is voor mijn sportresultaat. Ik doe deze oefeningen nu tijdens het sporten. Ik ben enorm tevreden met dhr. Azizian en raad hem ook aan bij de mensen in mijn omgeving.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Azizian, S.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.