Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiotherapeut Beumer-Veldhuis, T.M.

Fysiotherapeut

9
.6
Er zijn 5 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Beumer-Veldhuis, T.M., Fysiotherapiepraktijk FysioHolland Medicort Naarden (Bergman Clinics) - Naarden op 27 april 2018

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

8

Toelichting

Zeer professioneel, kundig, en sociaal. Er word niet om zaken heen gedraaid. Daar waar ik zelf verantwoordelijk ben in mijn herstel, word mij dat verteld. Alles wat zij kan doen om daarin te ondersteunen, doet ze ook. Daarnaast doet zij voor mijn gevoel ook net een stapje extra. Denkt mee voor het dagelijks leven en de wensen daarin, en zal daarin altijd denken vanuit haar profesionele functie. Echt top! Zeer prettig in contact. Voor mij geen andere fysio voor mijn hand en pols dan Beumer-Veldhuis, zij heeft haar sporen bij mij meer dan verdiend en is een zeer belangrijke schakel in mijn huidige kwaliteit van leven! Enig puntje ter verbetering is de locatie van de balie bij de ingang. Bij drukte staat de gang vol met mensen die zich moeten melden. Dat zou iets gestroomlijnder kunnen. Ik kan mijn behandelde aandoening niet selecteren, maar het gaan om instabiliteit, pijnklachten en een verkeerde stand van botjes, is de rechter hand/pols.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Beumer-Veldhuis, T.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.