Fysiotherapeut
Goede ervaring, mijn klachten zijn een stuk minder geworden.
Rianne Boot vervult haar taak uitstekend. Ze is hartelijk, meelevend, en vakkundig.
weet wat ze doet.
zeer snelle en bekwame behandeling na aanval van draaiduizeligheid
Fijne en nuttige therapie gehad en nu pijnloos.
Heel goede fysiotherapeut, De behandelingen zijn ook effectief.
Rianne luistert goed naar de hulpvraag en probeert een passende oplossing te vinden. Ook geeft ze duidelijk aan wat je zelf tegen de klachten kunt doen.
op zich geen slechte therapeut. echter, ik ben hier al jaren in behandeling geweest voor terugkerende klachten. en dan krijgt ze soms het gevoel dat ze je alles kan vragen. ik vind de...
Geachte heer, mevrouw, We betreuren het/vinden het vervelend dat u niet tevreden bent. Graag nodigen we u uit voor een gesprek....
Luister naar de klachten en behandeld met veel passie de klacht,
Rianne maakt een goede inschatting van de klachten en probeert te achterhalen hoe deze zijn ontstaan. De tips en behandeling die ze gaf hebben uitstekend geholpen!
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Ze gaf duidelijke oefeningen en het resultaat is veel beter dan verwacht!
Het probleem word goed aangepakt. Er word oook goed geluisterd. Een behulpzame, leuke fysiotherapeute. Zeker een aanrader voor anderen met lichaams-klachten.
Mevrouw Boot had veel aandacht voor mijn klachten en mijn zorgvraag. Ook heb ik prima aangepast advies gekregen om met mijn klachten om te gaan.
Heel zorgvuldig, goed luisterend, zorgvuldige uitleg, kortom prima.
Goed luisterende fysio therapeute. Goede behandelmethode. Vrij snel van meeste pijn af. zeer tevreden
Aandachtig persoon. Denkt mee en is behulpzaam met het biedt gerichte oefeningen. Vraagt wat patient nodig heeft en wat hij/zij zelf moet doen. Is helder over verwachte behandelingsduur en genezing...
Rianne is een goede en betrouwbare fysiotherapeute.
Zeer deskundig en goed vervolg overleg; ook na afloop van het behandel traject. Bij afwezigheid ivm vakantie goede overdracht naar collega.
Ik heb grote waardering voor de wijze waarop Rian elke week mijn begeleid en mijn programma uitdagend houd. Ook staats ze je met raad en daad bij.
Goed en prettig en vakkundig.