Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiotherapeut Gaag, R.C. van der

Fysiotherapeut

10
.0
Geslacht
Man
Specialisme
Manueel therapeut
Er zijn 12 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Gaag, R.C. van der, Fysiotherapiepraktijk Fysiotherapie4U - Schiedam op 25 november 2019

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Peesontsteking

Toelichting

Ik heb bijna drie jaar met chronische achillespeesblessure rond gelopen. Drie fysio's en een sportarts konden mij hier niet vanaf helpen. Vervolgens ben ik bij Rob van der Gaag terecht gekomen. Hij adviseerde een shockwavetherapie (zes behandelingen). Klachten werden hiermee vrij snel minder. Helaas bleken de klachten na een paar weken toch weer wat toe te nemen. Vervolgens een tweede therapie welke, op advies van Rob van der Gaag, werd gevolgd door een viertal PNE-behandelingen. Het resultaat is super. Geheel klachtenvrij en de trainingen (hardlopen) langzaam weer kunnen opvoeren. Ik ben ik inmiddels al een jaar klachtenvrij. Spijtig dat ik pas na 2,5 jaar bij deze fysio kwam. Afspraken maken ging altijd snel en flexibel. Rob legt duidelijk uit waar hij mee bezig is en wat het plan is. Accommodatie was niet super, maar de reden hiervoor was dat de praktijk eerder was afgebrand en na herbouw weer terug moest verhuizen. Voor een tijdelijke oplossing was dit prima.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Gaag, R.C. van der? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.