Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiotherapeut Klaver, M.M.A.

Fysiotherapeut

9
.8
Geslacht
Vrouw
Specialisme
Handfysiotherapeut
Er zijn 25 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Klaver, M.M.A., Fysiotherapiepraktijk Fysio Masters Laren - Laren op 29 april 2021

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Frozen shoulder

Toelichting

Michelle zag meteen dat mijn polsblessure veroorzaakt was door een gescheurde meniscus. Iets wat de artsen niet hadden opgemerkt. Dankzij haar ben ik snel verwezen naar een goede kliniek en op tijd aan mijn pols geopereerd. Na de operatie zat mijn onderarm in een spalk en kon ik deze nauwelijks bewegen. Daardoor heb ik mijn schouder zwaar overbelast, met veel pijn tot gevolg. Michelle helpt mij ontzettend goed met massage en oefeningen om de arm weer helemaal beweegbaar te krijgen. Altijd vriendelijk, belangstellend en meelevend. Top fysiotherapeute!

Reactie van/namens Fysio Masters Laren - Laren

Goed om te lezen dat u tevreden bent met het resultaat van de behandelingen. Wat een moeilijke tijd moet dit voor u geweest zijn. Fijn dat u de moeite hebt genomen uw waardering hier te plaatsen. Vriendelijk dank daarvoor. Groet van heel team Fysio Masters.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Klaver, M.M.A.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.