Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiotherapeut Nagelmaeker, J.P.

Fysiotherapeut

9
.7
Er zijn 5 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Nagelmaeker, J.P., Fysiotherapiepraktijk Orthomotive, locatie Almere Stad - Almere op 27 september 2022

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Kniebandletsel

Toelichting

Joost Nagelmaeker is een zeer vriendelijke en toegankelijke therapeut. Ik voel me altijd op mijn gemak tijdens de fysio sessies waarin ik goed wordt begeleid met de oefeningen. De voortgang van mijn knie revalidatie na een vkb-reconstructie en meniscus hechting wordt nauwkeurig in de gaten gehouden. Ik liep al langdurig rond met een onvolledige diagnose en terugkomende klachten bij een andere praktijk voordat ik bij Joost op intake gesprek kwam. Met dank aan Joost is toen de onderliggende problematiek van mijn kruisband ontdekt en wordt het probleem nu eindelijk echt aangepakt. Daarbij beantwoord hij vragen eerlijk en vakkundig. Ook wat betreft mogelijkheden raad hij me dergelijke activiteiten niet zomaar gelijk af maar geeft eerder een advies over in hoeverre iets wél mogelijk is en hoe ik dat dan het meest veilig aan kan pakken. De revalidatie verloopt ten slotte spoedig en heb veel vertrouwen in Joost zijn deskundigheid en daardoor ook in mezelf. Bedankt!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Nagelmaeker, J.P.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.