Fysiotherapeut
Eva is een vrolijke, positief ingestelde therapeut die deskundig haar werk doet. Luistert goed naar wat de klachten zijn en behandelt naar tevredenheid. Kan goed masseren en spieren, knopen en...
Zowel in de Meent als op de Vaartweg goede ervaring en pakt de juiste zaken aan, dit al 3 jaar lang.
Zeer proffessioneel . Denkt mee. Lief , zorgzaam en behulpzaam.Een geweldig mens!
Eva is een vriendelijke vrouw die ontspannen en open omgaat met haar clienten. Ze luistert goed, behandelt prettig en geeft tips over wat je zelf kan doen aan je klacht. Een fijn mens.
Vriendelijk, duidelijk en klachten zijn snel en op een goede manier opgelost.
Uitstekend
Bij Eva voel ik mij erg op mijn gemak .
Ik heb baat bij de behandelingen
Mensenmens. Open en duidelijk.respectvol.Goede tips om pijn te verminderen tussen afspraken door.Zeer tevreden.
Massage super goed
Eva is deskundig, vriendelijk en oplossingsgerericht.
Eva is een kundige therapeut, luistert goed en is belangstellend, gewoon een lieve meid waar je je meteen bij " thuis" voelt.
Eva is zeer aardig, attent, bekwaam, behulpzaam, verzorgend. Luistert goed naar de problemen. Probeert daar eventueel als de behandeling niet helemaal naar wens gaat een oplossing voor te vinden.Ben...
Eva is een vrouw die heel goed naar je luistert wat je klachten zijn. Duidelijk verteld wat ze wil gaan doen.