Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiotherapeut Rookhuijzen-Middleton, P.A. van

Fysiotherapeut

8
.7
Geslacht
Vrouw
Specialisme
Manueel therapeut
Er zijn 8 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Rookhuijzen-Middleton, P.A. van, Fysiotherapiepraktijk van Rookhuijzen Fysiotherapie - Den Haag op 17 januari 2020

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Toelichting

Waarderen

Ruim 25 jaar ben ik bij haar onder behandeling geweest. In eerste instantie voor nek en schouders. Later voor chronische migraine, Geweldige ervaring was het dat klachten over waren! Vakkennis op vele onderdelen. Belangstellend en meedenkend. Eind 2005 kreeg ik plotseling twee klapvoeten, zomaar. Zij adviseerde mij om met spoed maar een neuroloog te gaan, iets wat de huisarts niet nodig vond. Na neurologische onderzoeken en ook nog een second opinion luidde de uitslag ‘oorzaak onbekend’ Zij heeft vanaf het begin gezegd dat er een MRI moest komen want er móest een oorzaak zijn. Alles wees op een vernauwing in het wervelkanaal. Uiteindelijk heeft zij na een aantal jaren haar gelijk gekregen! Ik ben alle jaren heel goed en prettig geholpen Helaas moest ik door mijn verhuizing node afscheid van haar nemen.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Rookhuijzen-Middleton, P.A. van? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.