Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiotherapeut Runhaar, J.W.L.

Fysiotherapeut

9
.8
Geslacht
Man
Er zijn 6 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Runhaar, J.W.L., Fysiotherapiepraktijk Fysio Masters Laren - Laren op 26 juli 2022

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

10

Behandeling

9

Toelichting

Nadat we dit voorjaar eerst een gesprek zijn aangegaan met de mogelijke problemen van mijn knieën en de doelstellingen (=wedstrijd hardlopen) die ik dit jaar heb, heeft de therapeut eerst een deskundige beoordeling gegeven van mijn lichaam en hierop een oefenprogramma gegeven die eerst goed in de praktijk is voorgedaan en geoefend. Het programma was thuis makkelijk te volgen mede doormiddel van de goede begeleiding via de PhisiApp, om de week werden de resultaten besproken bij de therapeut, sommige oefeningen werden in de praktijk gebracht en verbeterd en soms kwamen er oefeningen bij (en sommige kwamen te vervallen). Naarmate de vorderingen beter werden zijn de therapieafspraken om de maand, (maar als het moet kan dit ook weer om de week of als het kan een langere periode). Het hardlopen is nu lekker op de rit en gaat goed, ik vind het fijn om de therapeut achter de hand te hebben en hem altijd om advies kan vragen!

Reactie van/namens Fysio Masters Laren - Laren

Hartelijk dank voor uw waardering. Wat fijn om te lezen dat de verleende zorg voor uw knieklachten naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over onze fysiotherapeut in Laren. Groet van heel team Fysio Masters.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Runhaar, J.W.L.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.