Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiotherapeut Schaap, T.S.

Fysiotherapeut

9
.2
Er zijn 30 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Schaap, T.S., Fysiotherapiepraktijk Kernpraktijken Fysiotherapie Weidevenne - Purmerend op 26 augustus 2021

Bejegening

8

Deskundigheid

8

Samen beslissen

7

Bespreken voortgang

8

Informatie

7

Bereikbaarheid

8

Behandeling

6

Aandoening / behandeling

Frozen shoulder

Toelichting

Ik was heel tevreden over mijn bezoeken en de echo van mijn schouder. Had het idee dat er een goede echo met helaas een vervelende uitkomst voor mij uitkwam (een zgn, Frozen shoulder). Ik heb naar aanleiding van de brief aan mijn huisarts vanmorgen een afspraak gehad en de huisarts was het totaal niet eens met de diagnose. Zij vond de klachten er niet bij passen. Gevolg is dat ik nu een afspraak moet maken in het Dijklander zieknhuis voor een nieuwe echo en we van daaruit weer verder gaan kijken. Volgens de huisarts is er wel degelijk behandeling mogelijk door fysiotherapie of oefeningen als het toch een Frozen shoulder blijkt te zijn. Geen pijnstillende injectie gehad dus waar ik op had gehoopt. Dus al met al ben ik er nog niet veel mee opgeschoten helaas.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Schaap, T.S.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.