Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiotherapeut Sillekens, J.J.M.

Fysiotherapeut

-

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Sillekens, J.J.M., Fysiotherapiepraktijk Spinesport, Rugexperts & Sportfysiotherapie, locatie Best - Best op 9 oktober 2017

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Rughernia

Toelichting

Ik ben door Jolanda Silkekens bij Spinesport in Best behandeld voor rughernia klachten en nekklachten. Ik heb haar zeer hoog gewaardeed door onderstaande:-ze doet haar werk met veel plezier en veel aandacht voor de client. Ze luistert goed naar wat je zegt of vraagt, en handelt hier naar. -ze komt afspraken stipt na. -ze heeft een open houding en communiceert makkelijk en duidelijk. Ze legt uitstekend uit wat ze doet en waarom. -zij is zeer bekwaam en weet waar ze het over heeft. Uitstekende kennis op haar vakgebied. -bij mij 1e afspraak had ze de vooraf ingevulde vragenlijst goed bestudeerd en genanalyseerd. Hierdoor kon meteeen gestart worden met de juiste behandeling. -elke vervolgafspraak was zorgvuldig voorbereid en eerder gemaakte afspraken werden hierbij nagekomen. -er wordt gewerkt met ‘meetbare’ resultaten. Deze worden voortdurend bekeken met met client besproken. Er wordt een goed journaal bijgehouden met de vorderingen. -bij laatste afspraak was er een duidelijke evaluatie met goed onderbouwd eindresultaat. -de behandelingen hadden bij mij een goed resultaat. Mijn rug en nekklachten zijn flink verbetert. -de aanpak mbv Origene heeft mijn rug flink versterkt waardoor ik nauwelijks nog rukkachten heb en meer bewegingsvrijheid heb. Ik ben zeer tevreden.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Sillekens, J.J.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.