Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiotherapeut Valentijn, C.H.

Fysiotherapeut

9
.2
Geslacht
Man
Specialisme
Sportfysiotherapeut
Er zijn 8 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Valentijn, C.H., Fysiotherapiepraktijk Verheul en Weerman Fysiotherapeuten, vestiging Welgelegen - Nieuw-Vennep op 23 juli 2020

Bejegening

8

Deskundigheid

8

Samen beslissen

8

Bespreken voortgang

8

Informatie

8

Bereikbaarheid

8

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Kniebandletsel

Toelichting

Mijn knieklachten werden zeer serieus genomen. Via mijn fysiotherapeut Cees Valentijn bij orthopeed terecht gekomen. Er werd eindelijk een oorzaak gevonden. Kreeg goede uitleg over behandeltraject. Oefenen bij fysiotherapeut en bij geen verbetering volgt operatie. Kreeg steeds goed uitgelegd stap voor stap wat er zou gaan gebeuren. Heel fijn, zo wist ik waar ik aan toe was. De operatie en het herstel verliepen goed. Ook de revalidatie was goed te doen. Duidelijk merkbaar de goede samenwerking tussen mijn fysiotherapeut en de orthopeed. Ben nu helemaal klachtenvrij. Nog elke dag blij dat het zo gegaan is.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Valentijn, C.H.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.