Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiotherapeut Versteegt, M.W.

Fysiotherapeut

9
.4
Geslacht
Vrouw
Specialisme
Kinderfysiotherapeut
Er zijn 12 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Versteegt, M.W., Fysiotherapiepraktijk Move & Mind - De Bilt op 15 juni 2020

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

9

Informatie

9

Bereikbaarheid

8

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

ME

Toelichting

Ik kwam met mijn dochter bij Marieke. Mijn dochter van 16 was al een jaar lang heel erg moe nadat ze een gekke bacterie had opgelopen. De artsen wisten niet waarom ze zo moe bleef. Ze ging nauwelijks meer naar school, was gestopt met hockey en zag nog weinig vriendinnen. Het was fijn om bij Marieke te komen, ze gaf goede uitleg over de oorzaak van de vermoeidheid. Marieke maakte een opbouwschema voor de vakantie (we kwamen net voor de zomervakantie bij Marieke, mijn dochter wilde in de vakantie geen therapie). Mijn dochter is ermee aan de slag gegaan met af en toe begeleiding van Marieke of afstand. Na de vakantie (binnen 8 weken) kon mijn dochter weer gewoon naar school en deed ze weer mee met hockey. Super goed geholpen en heel snel effect, echt bijzonder dat hadden we niet verwacht! Oh en ook nog leuk om te zeggen: Marieke is een hele rustige en deskundige vrouw, mijn dochter voelde zich meteen op haar gemak en had vertrouwen in haar.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Versteegt, M.W.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.