Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiotherapeut Zwaneveld, B.J.F.M.

Fysiotherapeut

9
.7
Geslacht
Man
Specialisme
Manueel therapeut
Er zijn 40 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Zwaneveld, B.J.F.M., Fysiotherapiepraktijk Ans van Noord Fysiotherapeuten-Specialisten - Zeist op 19 augustus 2018

Afspraken

10

Behandeling

9

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Toelichting

Na doorgestuurd te zijn naar Bart Zwaneveld, van hem een hele gedetailleerde uitleg over mijn duizeligheidsprobleem gekregen wat mij een goed beeld gaf.Met veel luisteren en uitleg, aan therapie hiervoor begonnen waar ik - eerlijks halve- sceptisch tegenover stond  .Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk  en gaf moed om na 20 jaar problemen hiermee met de therapie te beginnen...Lukte de ene oefening niet wist hij wel weer een ander te bedenken voor een zelfde resultaat.  En bovenal ..het hielp de oefeningen!  Nog steeds herhaal ik sommige oefeningen als het "onrustig" begint aan te voelen. Kan altijd bellen voor als er problemen zijn dat geeft een fijn gevoel, steun op de achtergrond. Tot nu toe sinds eind 2017 niet nodig geweest! Bedankt Bart, ik had het bij het begin van de therapie dit resultaat niet verwacht!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Zwaneveld, B.J.F.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.