Naar de navigatie Naar de inhoud

Gynaecoloog Armeanu, M.C.

Gynaecoloog

9
.2
Geslacht
Vrouw
Specialisme
Voortplantingsgeneeskunde
Er zijn 22 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Armeanu, M.C., Overige kliniek Andros Blaascentrum Den Haag - Den Haag op 23 maart 2021

Luisteren

9

Uitleg

9

Deskundigheid

9

Voor- en nadelen

6

Samen beslissen

9

Samenwerking

9

Behandeling

N.v.t.

Toelichting

Dr. Armeanu was inmiddels op de hoogte van mijn urologische problemen. Als "you never know" wordt in de Gynos Kliniek gekeken naar het gehele plaatje in de onderbuik. Dr. Armeanu zag dat het niet goed was met mijn eierstokken en zij maakte gelijk een doorverwijzing aan naar het HMC. Daarover werd ik twee werkdagen later al gebeld en de dag erop had ik een afspraak met een gynaecoloog aldaar. Er werd ook onderzoek gedaan, de uitslag werd in het team besproken en er werd gelijk bloedonderzoek gedaan. Verder behandeling is nog even op de langere baan i.v.m. de blaasproblematiek, maar wordt wel gemonitord. Super!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Armeanu, M.C.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.