Huidtherapeut
Kan goed inschatten wat men nodig hebt. Veel kennis
Marloes van den Elshof is een prima huidtherapeute die altijd gaat voor een optimaal resultaat. Ze betrekt de patiënt bij de behandeling en informeert deze optimaal.Bovendien is ze opgewekt en...
Zeer fijne huidtherapeut, vraagt door en handelt gelijk. Is oprecht geïnteresseerd en zeer professioneel. Ben blij met haar als huidtherapeut.
Marlous is een betrokken en zeer kundige therapeute. Ze is punctueel en vakkundig. Ze behandelt en adviseert zeer prettig. Mijn leven is een stuk aangenamer dankzij haar.
Ik kom nu al meer dan 8 jaar bij deze therapeute. Zij heeft ervoor gezorgd dat mijn klachten veel dragelijker werden. Deskundig, betrokken, bekwaam, zorgzaam. Ik zou haar absoluut aanraden.
Goede therapeute, altijd een luisterend oor, handelt probleem gericht. In een woord: fantastisch.
Een heel bekwaam ,zorgzaam en lieve huidtherapeut
Marlous is een betrokken en zeer deskundig therapeute. Duidelijke informatie, klantvriendelijkheid en gedegen hulpverlening staat bij haar bovenaan.
De behandelingen door M. Van Den Eshof zijn voortreffelijk! Vertrouwd, deskundig, doelgericht, en effectief. Ik ben zeer tevreden over haar werkzaamheden en haar empathie.