Huisarts
Top doktor. Nog nooit zo'n lieve en meelevende doktor meegemaakt. Neemt alle tijd voor je. Ongekend eigenlijk in deze tijd.
Huisarts M. Bakker is een plezierige professional die zakelijk en up tempo jouw klachten aanhoort en heldere diagnose stelt en ondertussen de verwijzing in orde brengt.
Op een vraag ca een verzoek van mij werd zeer zorgvuldig omgegaan en uitgebreide informatie voor mij ingewonnen. Top
Gedurende een lange periode in 2018 kreeg ik te maken met de naweeën van prostaat bestraling. Er kwamen toen meerdere kwalen bij. Was op een gegeven moment onder behandeling bij zes specialisten....
Jammer dat je wat langer moet wachten op een afspraak omdat er zoveel patiënten zijn. Zeer tevreden over dokter Bakker.
Fijne arts luisterd goed handelt meteen ruimtes erg wit wel netjes
Wij zijn zeer tevreden . Hebben alleen maar goede ervaringen met de huisartsen van medi mere haven .
Goed
Huisarts nam de tijd, maakte een duidelijk plan hoe de klachten te onderzoeken.
Miranda Bakker is een zeer bekwaam huisarts zij luistert zeer goed en vat goed samen. Zij weet het probleem goed te analyseren en tot de juiste behandeling te komen. En weet zeer snel de zaak van de...
Dit is een echte huisarts, die naar je luistert en met je meedenkt over een oplossing. De beste huisarts die ik sinds jaren heb gehad.
De huisarts is betrokken en wat mij betreft het gezicht van medimere haven. Helaas ook het enige bekende gezicht. Ik mis vertrouwde gezichten en gastvrijheid.
Je wordt Ik werd goed ontvangen en er werd serieus om gegaan meg de klacht van mijn dochtertje. Ook heel vriendelijk en gersutstellend
Prima ervaring bij dokter Bakker.Ze luisterde goed naar mij en gaf uitleg wanneer nodig.
Dr Bakker is een fijne huisarts, die luistert en ze neemt je klachten serieus. Ze probeert samen met je tot afspraken en oplossingen te komen. Ze is adequaat en komt haar afspraken na.
Wij zijn erg tevreden over de huisarts en Medi Mere. De zorg is goed en persoonlijk contact is prima
Het is jammer dat de tijd die je afspreekt meestal niet gehaald wordt. Verder ben ik tevreden over de huisartsen.
ik ben zeer tevreden over mijn huisarts Miranda Bakker en zeer tevreden over de praktijkondersteuners Inge Blom en Marjolein Volpp. Om een afspraak te maken is de wachtrij soms erg lang en omdat...
Kontakten met mw Bakker verlopen prettig en goed. Ze neemt de tijd en luistert goed.
Nog nooit zo.n goede huisarts gehad!