Naar de navigatie Naar de inhoud

Huisarts Boels, A.

Huisarts

6
.8
Er zijn 5 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Boels, A., Huisartsenpraktijk Huisartsencentrum Leiden, Huisartsenpraktijk Boels - Leiden op 13 februari 2020

Afspraken

1

Behandeling

1

Omgang medewerkers

1

Informatie

1

Luisteren

1

Accommodatie

6

Aandoening / behandeling

Longaandoeningen

Toelichting

De assistentes die ik aan de telefoon gehad heb, zijn ronduit onbeschoft. Gehaast, nors en onvriendelijk. Een aantal keren zou ik teruggebeld worden en dat is niet gebeurd. Toen ik daar iets over zie, kreeg ik als antwoord 'u zou eens een dag mee moeten lopen hier, dan begrijpt u dat we niet terug kunnen bellen'. De huisarts heb ik geprobeerd feedback te geven op een behandeling, maar hij staat hier niet voor over. Ook is hij een keer niet op komen dagen op een afspraak bij mijn zieke moeder. Als hij terug belde, was het op een ander tijdstip dan afgesproken. Kortom, de praktijk maakt een onprofessionele en chaotische indruk.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Boels, A.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.