Naar de navigatie Naar de inhoud

Huisarts Boels, A.

Huisarts

6
.8
Er zijn 5 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Boels, A., Huisartsenpraktijk Huisartsencentrum Leiden, Huisartsenpraktijk Boels - Leiden op 20 maart 2021

Afspraken

6

Behandeling

6

Omgang medewerkers

6

Informatie

1

Luisteren

1

Accommodatie

6

Aandoening / behandeling

Dementie

Toelichting

In een vroeg stadium heb ik doorgegeven dat mijn thuiszorg klant, waarvan de heer Boels de huisarts is, aan het dementeren is. De zoons kwamen niet in actie dus ik voelde mij genoodzaakt om zelf naar de huisarts te stappen. Ik heb het nummer van de zoon aan de huisarts gegeven. Hij heeft daar niks mee gedaan. Pas toen ik met uitroeptekens beide heb gemaild dat er nu toch echt actie moest komen heeft de heer Boels contact opgenomen met de zoon en is er een en ander in gang gezet. Met een groepje mantelzorgers verzorgen wij de demente heer nu in een onmogelijke situatie die is ontstaan door thuiszorg die te laat op gang kwam en wachten wij tot de trage burocratische molen eindelijk maakt dat er ingegrepen kan worden.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Boels, A.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.