Naar de navigatie Naar de inhoud

Huisarts Bracht, M.J.N. van

Huisarts

9
.7
Er zijn 55 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Bracht, M.J.N. van, Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk van Bracht & Dorgelo - Drachten op 9 september 2020

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Plastische chirurgie

Toelichting

Ontzettend blij dat ik voor mijn bovenooglidcorrectie voor drs. Mark van Bracht heb gekozen. Het intakegesprek is met de arts (Mark) en ik had meteen vertrouwen in zijn deskundigheid. Tijdens de ingreep speelt er een ontspannen muziekje en vertelt Mark of de assistent precies wat ze gaan doen. Ook de nazorg is uitstekend, want via een spoednummer kun je altijd vragen stellen. Ik had dit veel eerder moeten doen, want de ingreep viel me 100% mee en het resultaat is bovenverwachting mooi. Ontzettend blij mee!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Bracht, M.J.N. van? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.