Naar de navigatie Naar de inhoud

Huisarts Bracht, M.J.N. van

Huisarts

9
.7
Er zijn 55 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Bracht, M.J.N. van, Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk van Bracht & Dorgelo - Drachten op 30 maart 2021

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Sterilisatie man

Toelichting

Zeer goede ervaring, betreft de sterilisatie uitgevoerd door Mark van Bracht. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en alles wordt stap voor stap met je besproken. Ook tijdens de ingreep wordt er goed uitgelegd wat er allemaal gedaan wordt. Alles wordt zeer professioneel aangepakt, Je merkt dat ze veel ervaring hebben met deze ingreep. Ik zag er best wel een beetje tegenop, maar de ingreep is mij 100% meegevallen. Ook het herstel verliep prima, Na 2 dagen rust was ik geheel klachten vrij. niks om je zorgen over te maken dus.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Bracht, M.J.N. van? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.