Naar de navigatie Naar de inhoud

Huisarts Hoekstra, J.

Huisarts

7
.9
Er zijn 4 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Hoekstra, J., Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Hoekstra - Castricum op 9 februari 2020

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Leverkanker

Toelichting

Dokter Hoekstra heb ik leren kennen als een kundige, rustige huisdokter, een ietwat afwachtend, betrokken bij zijn patiënten en hij neemt de tijd voor ze. Hij is geen prater maar kan heel goed luisteren, in het bijzonder als er sprake is van een moeilijke situatie. Voor de diagnose maakt dokter Hoekstra gebruik van de nieuwste technieken zoals bijv. een eigen eenvoudige echo-apparaat etc. Hij vraagt door bij onduidelijkheden in de klachten van de patiënt die de patiënt vertelt om tot een goede diagnose te komen. Hij heeft een goede balans in het probleem zelf oplossen en/of door te verwijzen. De praktijk is goed georganiseerd. Afspraken worden nagekomen. Er zijn twee competente, vriendelijke en betrokken assistentes die veel routinezaken opvangen, maar als de patiënt de dokter zelf wil spreken, is de afspraak zo gemaakt.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Hoekstra, J.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.