Naar de navigatie Naar de inhoud

Huisarts Jongh, A.C. de

Huisarts

9
.5
Er is 1 waardering
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Jongh, A.C. de, Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Helius MC, locatie Hellevoetsluis - Hellevoetsluis op 24 november 2015

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

2

Behandeling

2

Omgang medewerkers

7

Informatie

3

Luisteren

2

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Overige aandoeningen

Toelichting

Ik ben helemaal klaar met deze dokter. Wanneer ik mijn zorgen uit over klachten die ik heb, worden deze altijd weg gewimpeld. Ben geen een keer doorgestuurd door deze huisarts. In gesprekken stelt hij zich arrogant op, wanneer je zelf een idee hebt wat het zou kunnen zijn, neemt hij dit niet aan. Bij klachten zal deze huisarts niet doorvragen of er andere klachten zijn om wellicht tot een diagnose te komen, maar verteld enkel waarom ik mij geen zorgen hoef te maken. Voel mij echt behandeld als of ik een hypochonder ben oid. Terwijl ik juist vaak veel te lang wacht om naar de dokter te gaan en uiteindelijk met een kluitje het riet in wordt gestuurd.. Ga dan ook de mogelijkheden onderzoeken om over te stappen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Jongh, A.C. de? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.