Waardering over Noortwijk-Bonga, H.G.C. van, Huisartsenpraktijk Gezondheidscentrum Opmaat, Huisartsen - Almere op 9 januari 2017

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
  • 5

Gemiddeld cijfer

5.8

Toelichting

Een huisarts die wel de tijd voor je neemt en luistert maar als het niet stroopt met haar gedachte dan kan je net zo goed opstappen. Eigen inbreng wordt niet echt op prijs gesteld. Ook het gevoel gehad dat ik vaak niet als een volwassene werd bejegend. Mensen meenemen tijdens jouw consult zodat je niet alleen bent en het prettig is dat je iemand hebt die meeluistert wordt niet op prijs gesteld. Totaal geen begrip als je je om bepaalde redenen ook op het alternatieve gebied gaat begeven naar de reguliere behandeling Vaak het gevoel maar ook bewijs gehad niet serieus te zijn genomen. Bijv. chiropractie. Vaak word je met je aangesproken ook door de assistente wat niet altijd prettig is als je een vrouw op leeftijd bent. In de wachtkamer kun je praktisch alle gesprekken horen die aan de balie plaatsvinden dus nog steeds geen privacy.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Noortwijk-Bonga, H.G.C. van? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.

Partners van ZorgkaartNederland