Naar de navigatie Naar de inhoud

Huisarts Sluysmans, M.M.J.H.

Huisarts

3
.1
Er zijn 7 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Sluysmans, M.M.J.H., Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Nieuwenhagen, Huisartspraktijk Sluysmans - Landgraaf op 29 juli 2020

Afspraken

4

Behandeling

N.v.t.

Omgang medewerkers

4

Informatie

N.v.t.

Luisteren

4

Accommodatie

7

Toelichting

Sinds huisartsen in 1 centrum samen zijn gegaan is ze slecht bereikbaar. Lange wachtijden aan de telefoon. Wil je voor een bepaalde dag of tijd een afspraak, gaat dit vaak niet. Dan moet je 's morgens om 8 uur bellen in de hoop dat je doorkomt en er nog een plek vrij is. Lastig als je werkt en maar 1 bepaalde dag vrij hebt. Niet elke assistente kent de patiënten. Weten niet meer, dat als één iemand belt, dat deze niet zonder rede belt. Dus word je afgescheept. En soms is 1 iemand nog onvriendelijk ook. Vaak word je bij een andere arts ingepland, die jou niet goed kent, waardoor afspraken onnodig lang duren. Ook loopt spreekuur soms belachelijk lang uit. (Voor spoedgevallen heb ik begrip). Bij lange na niet meer de arts die het vroeger was, jammer, want ik was altijd tevreden over haar.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Sluysmans, M.M.J.H.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.