Naar de navigatie Naar de inhoud

Huisarts Vermast, H.R.T.

Huisarts

6
.2
Er zijn 2 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Vermast, H.R.T., Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Ingang Zuid - Tilburg op 12 december 2018

Afspraken

7

Behandeling

2

Omgang medewerkers

5

Informatie

2

Luisteren

2

Accommodatie

3

Aandoening / behandeling

Uitdroging

Toelichting

Dokter Vermast trekt razend snel conclusies, op zich prettig maar niet als dit verkeerde conclusies zijn. Er worden onvoldoende vragen gesteld die nodig zijn voor een juiste diagnose. Er wordt door hem bij alle kwaaltjes anti biotica voorgeschreven (we hebben het hier over een baby van nog geen jaar oud). Tevens wordt er gezegd dat je gerust mag bellen/een nieuwe afspraak maken bij vragen of als je het niet vertrouwd om vervolgens als je dit doet de vraag te krijgen, waarom bent u weer hier. Helaas door een verkeerd gestelde diagnose is het bijna misgegaan met onze baby. Wisselen van huisarts is niet mogelijk binnen de praktijk. Daarom overgestapt naar een andere huisarts.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Vermast, H.R.T.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.