Waardering over Verwijs, C.M., Huisartsenpraktijk Maatschap Verwijs-Hollants, huisartsenpraktijk - Sliedrecht op 11 juni 2015

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

  • 4
  • 5
  • 5
  • 6
  • 6
  • 3

Gemiddeld cijfer

4.8

Toelichting

Altijd lange wachttijden, ookal is het vroeg. Niet goed bereikbaar via de telefoon. Van 12 tot half 1 pauze en van half 1 tot half 3 is mevrouw achter de telefoon zelf bezig met dr onderzoekjes, dus tussen die tijd kan niemand bellen tenzij het spoed is... Verder duurt het altijd min 3 dagen voor je terecht kan terwijl het niet druk is. Meneer verwijs is tijdens zijn afspraken wisseld qua stemming en is vaak slecht te verstaan doordat hij binnensmonds praat. Praktijk is vaak op donderdag en vrijdag gesloten, wat niet van te voren duidelijk word aangegeven. Dit is vrij vervelend zo voor het weekend. De accommodatie is aardig verouderd, maar dit levert geen verdere probleem op. Dhr luister wel naar wat je te vertellen heb, maar trekt als snel zijn conclusie hierover en dat moet dan ook maar zo zijn. Dhr zoekt informatie op en print dit uit, dat is fijn. Verder met doorverwijzingenomen verteld hij niet goed wat je te verwachten staat, het initiatief moet uit ons zelf komen. Het enige kritiek punt waar ik elke keer weer over val: het onvoldoende bereikbaar zijn voor patiënten en het vele dicht zijn van de praktijk.

2 personen vinden dit een nuttige waardering.

Vindt u dit een nuttige waardering?   Ja

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Verwijs, C.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.

Partners van ZorgkaartNederland