Naar de navigatie Naar de inhoud

Internist Kiewiet-Kemper, R.M.

Internist

9
.2
Er zijn 18 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Kiewiet-Kemper, R.M., Ziekenhuis Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk - Dordrecht op 17 januari 2020

Luisteren

10

Uitleg

9

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

9

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Hyperthyreoïdie

Specialisme

Interne geneeskunde

Toelichting

Waarderen

Terwijl ik behandeld werd tegen de ziekte van Graves raakte ik zwanger. Dit was heel onverwachts, want onze oudste is geboren met behulp van ICSI en wij zouden volgens de fertiliteitsarts minder dan 1% kans hebben op een natuurlijke zwangerschap. Direct heeft dokter Kiewiet in samenwerking met de gyneacoloog alle zeilen bijgezet om mij en vooral ook onze baby zo goed mogelijk te begeleiden. Zonder mij verder ongerust te maken (het drong niet helemaal tot me door hoe risicovol de zwangerschap was, zelfs nu heb ik soms nog moeite dit te bevatten) zat ze er echt bovenop qua controles, hierbij was ook veel overleg en ruggenspraak met de gyn. Dankzij hen heb ik m'n prachtige kleine man gezond en wel in de armen mogen sluiten na 38 spannende weken. Hij heeft wel schildkliermedicatie nodig maar ook dit gaat de goede kant op. Ik zal dokter Kiewiet en de gyn altijd dankbaar zijn voor wat ze voor mij en mijn gezin gedaan hebben.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Kiewiet-Kemper, R.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.