Naar de navigatie Naar de inhoud

Internist Oranje, W.A.

Internist

5
.1
Geslacht
Vrouw
Specialisme
Endocrinologie
Er zijn 3 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Oranje, W.A., Ziekenhuis ETZ TweeSteden - Tilburg op 8 oktober 2018

Luisteren

4

Uitleg

6

Deskundigheid

4

Voor- en nadelen

4

Samen beslissen

4

Samenwerking

N.v.t.

Behandeling

4

Specialisme

Interne geneeskunde

Toelichting

Ik ben een half jaar bij dr Oranje onder behandeling geweest, ik voel me door deze arts niet serieus genomen. Zij luisterde niet naar mijn ervaringen en legde mij haar behandeling dwingend op. Ik ben zelf medisch onderlegd en communicatief vaardig maar ik voelde mij zo in de afhankelijke rol van patiënt geduwd, dat ik dit in het gesprek niet kon keren. Dr Oranje volgde in mijn geval de laatste behandelrichtlijnen niet, deed ook geen onderzoek volgens de laatste richtlijnen. Zij sprak voor de ene aandoening te veel en voor de andere aandoening te weinig medicatie af. Ook mijn ervaring met de betreffende medicatie werd door haar weggewuifd. Mijn huisarts corrigeerde de behandeling steeds, maar daarvoor wend ik mij niet tot de specialist. Ook had ik weken extra nodig om te herstellen van de te hoge medicatiespiegel.Na twee consulten had ik het idee niet tot haar door te dringen en heb ik al mijn klachten voor haar op papier gezet. Dr Oranje zei:'Al deze klachten kunnen wel naar 10 of 15 ziektes leiden. Ben je al bij een psycholoog?' Dit is inderdaad de reden waarom ik naar een specialist verwezen was, om uit te zoeken welke ziekte(s) ik onder leden had. Ik heb voor een andere specialist gekozen. Ik vond er een luisterend oor, empathie, respect en, slechts na eenmaal uitgebreide bloedcontrole een vermoedelijke diagnose. Deze werd inmiddels, na vervolgonderzoek bevestigd.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Oranje, W.A.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.