Naar de navigatie Naar de inhoud

Kaakchirurg Groot, M. de

Kaakchirurg

9
.6

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Groot, M. de, Overige kliniek MKA Kliniek Den Haag - Den Haag op 21 mei 2020

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Kaakchirurgie

Toelichting

De MKA kliniek in Den Haag is een modern geoutilleerde kliniek met een zeer ruime en lichte wachtruimte. Er werd keurig op tijd gewerkt. Vooraf werd een totaal foto van mijn gebit gemaakt. Mw de Groot informeerde naar mijn gezondheidssituatie en vertelde mij hoe ze de extractie van mijn totaal afgebroken kies zou behandelen. Het restant van mijn kies werd snel en efficiënt verwijderd. Mij werd verteld hoe te handelen bij eventuele problemen en bestrijding van pijn. Er werd mij ook een folder hierover meegegeven. Ook kreeg ik een pipet en gaasjes mee. Ik heb helemaal geen pijn ervaren en de dag na behandeling heb ik weer normaal kunnen eten. Ik kan de MKA kliniek zeer aanbevelen!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Groot, M. de? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.