Naar de navigatie Naar de inhoud

Kaakchirurg Mol van Otterloo, J.J. de

Kaakchirurg

9
.0

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Mol van Otterloo, J.J. de, Ziekenhuis Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid - Haarlem op 10 augustus 2018

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Mondaandoeningen

Specialisme

Mondziekten en kaakchirurgie

Toelichting

Ik ben vandaag geholpen aan een afwijkend stuk mondslijmvlies. Voor de ingreep was ik eerst op controle geweest. Er zijn foto's gemaakt en de arts vertelde mij dat het om een, waarschijnlijk, onschuldige leukoplakie ging. Ik kreeg het advies om de plek te laten verwijderen. Dat advies heb ik ten harte genomen en vandaag is het stukje weggesneden onder lokale verdoving. De leukoplakie bevond zich aan de rechter onderkant van mijn tong. De verdoving was vrijwel pijnloos en zo ver ik als leek kan beoordelen is het zeer vakkundig weggesneden. Ook de hechtingen in mijn mond zien er zeer netjes uit. Ik heb op dit moment niet veel pijn. Paracetamol is voldoende. Ik heb Dr. Mol van Otterloo als zeer vriendelijk en vakkundig ervaren. Ik kreeg goede informatie en de dokter luisterde ook naar mijn vragen. Een zeer fijne kaakchirurg!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Mol van Otterloo, J.J. de? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.