Naar de navigatie Naar de inhoud

Kinderarts Illy, K.E.

Kinderarts

5
.4
Er zijn 2 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Illy, K.E., Ziekenhuis Ziekenhuis Rivierenland, hoofdlocatie - Tiel op 19 juni 2021

Luisteren

2

Uitleg

2

Deskundigheid

2

Voor- en nadelen

N.v.t.

Samen beslissen

2

Samenwerking

N.v.t.

Behandeling

N.v.t.

Specialisme

Kindergeneeskunde

Toelichting

Nadat we met het hele gezin in maart 2020 corona hebben gehad (via school opgelopen) knapte onze zoon (toen 9 jaar) maar niet op. (Dochter van toen 4 heeft ook weken klachten gehouden maar minder heftig.) Zoon hield moeite met concentreren en kreeg ook veel lichamelijke klachten. Zelfs milde fysieke inspanning was (en is nog steeds vaak) te veel, laat staan voetbal (zijn hobby). Tot op de dag van vandaag is hij dus niet meer de oude geworden. Na meerdere huisartsbezoeken heeft ze ons eindelijk doorverwezen naar het ziekenhuis. Daar kwamen we bij deze arts terecht. Ik deed mijn verhaal en mijn zoon hing er als een vaatdoek bij. Ik vatte het continu grijnzen van de arts - wat hij misschien geruststellend bedoelde - op als dat hij ons niet serieus nam, maar dat kan dus aan mijn eigen interpretatie liggen. Hij vertelde dat het niet van corona kon komen, dat zou goed onderzocht zijn en treft geen kinderen. Inmiddels zijn we alweer een half jaar verder en nog steeds heeft onze zoon klachten.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Illy, K.E.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.