Naar de navigatie Naar de inhoud

Kinderarts Mommertz-Mestrum, E.

Kinderarts

2
.7
Er zijn 4 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Mommertz-Mestrum, E., Ziekenhuis ETZ TweeSteden - Tilburg op 2 juni 2014

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

6

Behandeling

1

Omgang medewerkers

8

Informatie

2

Luisteren

1

Accommodatie

4

Aandoening / behandeling

Overige aandoeningen

Specialisme

Kindergeneeskunde

Toelichting

We kregen met spoed een eerste afspraak dankzij mijn huisarts. Mijn eerste gesprek was met een co- assistent die niets van de complexiteit van mijn net 5 jarig autistisch zoontje snapte. Ik kreeg daarna de dokter zelf te spreken om weer hetzelfde verhaal te vertellen. Ze schreef dezelfde medicijnen voor die ik hem al gaf. Ze had niet goed geluisterd. Ze wilde ook niet geloven dat de medicatie averechts werkte. Nadat het diezelfde dag thuis helemaal uit de hand liep wilde ze nog niet iets anders voorschrijven. Via een andere kanalen is het wel gelukt. Ze nam onze situatie niet serieus en was verre van meelevend. Ze gaf later toe dat ze niet zo bekend was met dat soort kinderen. Inmiddels is ons zoontje via andere wegen bij de Hondsberg intern opgenomen omdat het niet meer ging. Zij leveren overigens geweldig werk.

Reactie van/namens Mommertz-Mestrum, E.

Uit uw waardering blijkt dat u niet tevreden bent met de gegeven zorg. Dit betreuren wij en  gaan graag hierover met u in gesprek. U kunt hiervoor contact opnemen met de klachtenfunctionaris 013 4655396


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Mommertz-Mestrum, E.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.