Naar de navigatie Naar de inhoud

Kinderarts Nissen, A.C.

Kinderarts

9
.3
Geslacht
Vrouw
Er is 1 waardering
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Nissen, A.C., Ziekenhuis ETZ Elisabeth - Tilburg op 7 oktober 2010

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

10

Behandeling

5

Omgang medewerkers

8

Informatie

3

Luisteren

7

Accommodatie

8

Toelichting

De afspraken binnen het team, arts vs arts- assistent worden niet goed opgevolgd, vroeger werd er niet goed geregistreerd. Sinds er met pc gewerkt wordt gaat het wel beter! Indien het geen levensbedreigende situatie is, lijkt het alsof het niet belangrijk genoeg is ondanks dat kind veel pijn en last heeft. Ondanks dat we nu wel tevreden zijn over de behandeling van dr Nissen, is het verhaal bij opname een ander verhaal. Verplegend personeel prima, arts-assistenten weten vaak niet waarover het gaat en vragen naar de bekende weg of volgen advies arts niet op, waardoor wij als ouder zeer geïrriteerd raken en ons afvragen wie er nu eigenlijk eindverantwoordelijke is. Helaas gaat het hier niet over een (incidentele) eenmalige behandeling, maar over tenminste 3 opnames per jaar gedurende 4 jaar. Nu wordt ons kind gelukkig niet meer opgenomen en zitten we aardig op de rails qua behandeling, maar er is in het verleden teveel gebeurd om zomaar weer vertrouwen in het Elisabethziekenhuis te hebben. Wel kunnen we zeggen dat het contact/luisteren de afgelopen 2 jaren sterk verbeterd is. En dat wij nu dus wel redelijk tevreden zijn.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Nissen, A.C.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.