Waardering over Tielen, D.M.A.G.H.J., GGZ Pro Persona, regio Arnhem, Volwassenen - Arnhem op 8 december 2017

  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 4

Gemiddeld cijfer

1.7
  • Posttraumatische stressstoornissen

Toelichting

Leest doorverwijzing en achtergrond niet en weet dus eigenlijk totaal niet waarvoor je door een collega naar haar bent verwezen. Moet daarom eerst zelf het wiel opnieuw uitvinden en negeert wat al was vastgesteld. Als onderzoek niets uitwijst pakt ze haar boekje en zoekt snel welk label ze wel kan plakken. Want er moet en zal er een zijn op haar gebied, al kwam je met een hulpvraag daarbuiten binnen. Stelt zich dwingend op en neemt de mening, wens en daadwerkelijke hulpvraag van de cliënt niet in acht. Zij bepaalt voor jou waar jij last van hoort te hebben. Dwingt je alle onderzoeken op andere afdelingen te doen omdat ze anders nooit zeker weet of je wel gewoon een trauma mag laten behandelen. Je mag gewoon geen behandeling starten als je niet eerst hebt laten uitsluiten dat je aan geen enkele persoonlijkheidsstoornis of ontwikkelingsstoornis lijdt. Als je het niet met haar voorstel eens bent wijst dat volgens haar op een stoornis die je dan ook maar moet laten onderzoeken. Eigen wil en mening van een patiënt mogen niet bestaan.

3 personen vinden dit een nuttige waardering.

Vindt u dit een nuttige waardering?   Ja

Reactie van/namens GGZ Pro Persona, regio Arnhem, Volwassenen - Arnhem

geplaatst op 18 januari 2018

Het spijt ons bijzonder dat uw ervaringen met Pro Perosna op veel punten zo negatief zijn en u de indruk hebt gekregen dat wij geen rekening houden met uw gevoelens en meningen.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

Ik ben deze zorgaanbieder en wil reageren op deze waardering

Bent u of werkt u voor Tielen, D.M.A.G.H.J.? Laat uw reactie achter door het formulier in te vullen. Dan plaatst de redactie van ZorgkaartNederland uw reactie onder de waardering.

Partners van ZorgkaartNederland