Naar de navigatie Naar de inhoud

KNO-arts Berge, H. van den

KNO-arts

9
.6

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Berge, H. van den, Ziekenhuis MCL - Medisch Centrum Leeuwarden, locatie Leeuwarden - Leeuwarden op 5 februari 2021

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Neusaandoeningen

Specialisme

Keel-, Neus en Oorheelkunde

Toelichting

Waarderen

Bij een andere KNO-arts in een ander ziekenhuis heb ik me tot twee keer toe (vergeefs) laten opereren aan een scheefstaand neustussenschot. Nadat er weinig resultaat behaald leek te zijn kreeg ik het dringend advies dr. van den Berge te consulteren. Zonder gebiast te zijn door eerder gestelde diagnoses heeft hij mijn probleem vanuit diverse invalshoeken bekeken en grondig onderzoek verricht. Hierdoor is een achterliggend, ingewikkelder probleem aan het licht gekomen en uiteindelijk operatief verholpen. Als persoon ben ik vrij perfectionistisch van aard en begrijp ik dat een menselijk lichaam nooit perfect symmetrisch kan zijn, maar bij de eindcontrole was ik aangenaam verrast. Aan de voor- en na-foto's heb ik kunnen zien dat mijn neus nu kaarsrecht staat en van enig litteken is niks te bekennen. Ik dokter van den Berge ervaren als zéér kundig, oprecht betrokken en hele prettige arts. Nogmaals bedankt!

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Berge, H. van den? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.