Naar de navigatie Naar de inhoud

KNO-arts Copper, M.P.

KNO-arts

5
.5
Er zijn 5 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Copper, M.P., Ziekenhuis St Antonius Nieuwegein - Nieuwegein op 26 juli 2021

Luisteren

3

Uitleg

3

Deskundigheid

2

Voor- en nadelen

2

Samen beslissen

2

Samenwerking

N.v.t.

Behandeling

N.v.t.

Specialisme

Keel-, Neus en Oorheelkunde

Toelichting

Ik had een verdenking op een subglottische stenose ( een vernauwing van de luchtpijp) een zeer zeldzame aandoening. Mijn logopediste heeft mij doorgestuurd. De kans dat de aandoening reeël was was voor zowel mijzelf als de logopediste groot. Bij mijn doorverwijzing werd door de arts-assistent al ernstig betwijfelt of ik de aandoening ook werkelijk had ( nog zonder te kijken.) Ik had het zeer benauwd maar moest toch een maand wachten. De Ingreep was zeer belastend, ruw, en pijnlijk. Vooraf vertelde de arts nog enkele keren dat je mijn aandoening nooit tegen komt. Ik ben met een recept tegen reflux weggezonden. Pas s'avonds thuis las ik online dat ik wel degelijk een subglottische stenose had. ( Reflux is daarvan niet de oorzaak, dat is mijn onderliggende ziekte) Er werd aldoor tegen mij gepraat op een toon alsof ik onbenullig was. De arts verwees mij ook verkeerd door. Ik ben in het Radboud geopereerd, maar niet dankzij deze arts.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Copper, M.P.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.