Naar de navigatie Naar de inhoud

KNO-arts Datema, F.R.

KNO-arts

9
.7
Geslacht
Man
Specialisme
Aangezichtschirurgie
Er zijn 23 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Datema, F.R., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 29 maart 2021

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Plastische chirurgie

Toelichting

Dr. Datema is voor mij een voorbeeld arts! Ik voelde me gehoord, gezien en begrepen. Hij is empatisch, oprecht, duidelijk, zeer kundig, neemt de tijd voor je en weet heel goed een veilige en prettige sfeer te creëren voor zijn patiënten. De combinatie van zijn rol als arts en zijn rol als medemens weet hij echt heel goed te verenigen. Daar mogen heel veel artsen wat mij betreft een voorbeeld aan nemen. Tijdens het eerste consult heeft hij mij goed aangehoord, goede vragen gesteld en heel duidelijk aangegeven wat wel en niet kan. Het voelde als een warm bad, ondanks alle angst en twijfels die ik zelf had (dit was de derde keer dat mijn neustip is geopereerd. De eerste 2 keer door een andere arts overigens. Was ik maar meteen naar dr. Datema geweest!). De operatiedag verliep goed en ik voelde aan alles dat dr. Datema er echt voor me was en zijn uiterste best voor me deed. Het resultaat is heel mooi geworden. Ik kan mijn dankbaarheid niet in woorden uitdrukken. Hartegroet!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Datema, F.R.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.