Naar de navigatie Naar de inhoud

KNO-arts Ingels, K.J.A.O.

KNO-arts

9
.4
Geslacht
Man
Specialisme
Aangezichtschirurgie
Er zijn 137 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Ingels, K.J.A.O., Ziekenhuis Radboudumc, hoofdlocatie - Nijmegen op 17 september 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Hoofd-halstumoren

Specialisme

Keel-, Neus en Oorheelkunde

Toelichting

Voorlichting voor een herstel operatie aan mijn rechterzijde van mijn gezicht. Na operatie halstumor 02-10-2019 LUMC. Uitstekende voorlichting over de risico's en de mogelijke verbeteringen aan de rechter zijde van mijn gezicht. De voorbereidingen naar de operatie toe zijn bijzonder goed uitgevoerd door het hele team, mijn waarderingen heb ik in voorgaande vragen ook met een tien gewaardeerd. De operatie heb ik ervaren als een zeer deskundig onder leiding van Dr. k. Ingels direct na de operatie informatie naar mijn vrouw en huisarts. Resultaten zijn in mijn ogen en van mijn omgeving een verschil van dag en nacht. Ook de afwerking is verbluffend mijn gezicht staat weer in balans het praten gaat beter en ademhalen door het rechter neusgat is weer mogelijk en bovendien geen spoor van de operatie te zien. Chapeau! Radboud organisatie: Drie jaar vier maal een bezoek i.v.m. onderzoek langste wachttijd 10 minuten. Top. Wim ten Berge


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Ingels, K.J.A.O.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.