Naar de navigatie Naar de inhoud

KNO-arts Lohuis, P.J.F.M.

KNO-arts

8
.8

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Lohuis, P.J.F.M., Esthetisch-medisch centrum Bey by Bergman Clinics, locatie Hilversum - Hilversum op 14 januari 2021

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Plastische chirurgie

Toelichting

30 december 2020 heb ik een neuscorrectie laten uitvoeren door meneer Lohuis. Hij snapte tijdens het consult precies wat ik wilde en liet mij zien wat de mogelijkheden waren. Ik heb vanaf het begin een vertrouwd gevoel bij hem gehad, en dat was voor mij erg belangrijk. Ik ben nu twee weken verder en echt al super blij met het resultaat, terwijl de zwelling nog moet afnemen. Ik zou iedereen meneer Lohuis aanraden voor neuscorrecties. Ik ben zo blij dat ik heb gekozen voor meneer Lohuis en zou het zo nog eens doen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Lohuis, P.J.F.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.