Naar de navigatie Naar de inhoud

KNO-arts Lohuis, P.J.F.M.

KNO-arts

8
.8

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Lohuis, P.J.F.M., Esthetisch-medisch centrum Bey by Bergman Clinics, locatie Hilversum - Hilversum op 28 mei 2021

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Plastische chirurgie

Toelichting

De heer Lohuis heeft voor de operatie heel duidelijk uitleg gegeven over wat de mogelijkheden waren ten aanzien van mijn neuscorrectie. Ik had een hangende neustip. Een deukje in de neustip, een bult op de neusrug. Mijn neus stond scheef en hij was niet simetrisch. Meneer Lohuis heeft alle oneffenheden weg gehaald. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het ziet er volledig natuurlijk uit. Echt heel knap gedaan. Meneer Lohuis heeft passie voor zijn werk en wil het maximale resultaat behalen. Indien je een neuscorrectie wilt ben je bij meneer Lohuis in goede handen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Lohuis, P.J.F.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.