Naar de navigatie Naar de inhoud

KNO-arts Lohuis, P.J.F.M.

KNO-arts

8
.8

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Lohuis, P.J.F.M., Esthetisch-medisch centrum Bey by Bergman Clinics, locatie Hilversum - Hilversum op 16 februari 2017

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

9

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Neusaandoeningen

Toelichting

Dr. P.J.F.M.Lohuis is een uitstekende KNO-arts die zijn uitgebreide kennis heel succesvol op gebied van neuschirurgie toepast.Tijdens gesprekken straalt dr. Lohuis veel vertrouwen uit, neemt de nodige tijd voor zijn patiënt en bespreekt alles grondig.Dankzij dr.Lohuis heb ik een aantal jaar geleden een mooie neus gekregen die perfect bij mijn gezicht past en waardoor ik veel makkelijker kan ademen.Tijdens de intake had dr. Lohuis perfect ingeschat wat mogelijk én verantwoord was om mijn esthetische en medische problemen te verhelpen.Mijn vrienden die niet over de ingreep wisten zeiden een paar maanden na de ingreep: "Heb je een verjongingskuur gehad, je ziet er 10 jaar jonger uit! " Niemand kon merken dat ik iets aan mijn neus had laten doen, zo natuurlijk zag die eruit!Sinds mijn neus anders is, kan ik verschillende kapsels, petjes en hoedjes en make-up hebben, hoef ik niet op te letten hoe ik mijn hoofd houd én kan ik veel makkelijker ademen.Mijn leven is zo veel leuker en ontspannender geworden - en dit is dankzij dr.Lohuis!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Lohuis, P.J.F.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.