Naar de navigatie Naar de inhoud

KNO-arts Lohuis, P.J.F.M.

KNO-arts

8
.8

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Lohuis, P.J.F.M., Esthetisch-medisch centrum Bey by Bergman Clinics, locatie Hilversum - Hilversum op 6 maart 2022

Luisteren

6

Uitleg

7

Deskundigheid

8

Voor- en nadelen

8

Samen beslissen

7

Samenwerking

8

Behandeling

3

Aandoening / behandeling

Neusaandoeningen

Toelichting

Juli 2020 ben ik geopereerd door dr Lohuis omdat ik een scheve tussenschot had links en een neus verkleining. Rechts had ik ook pijn in de holte en kaakspier… Voor de operatie heb ik dr Lohuis gevraagd of hij tijds de operatie wil kijken waar de pijn rechts vandaan komt. Na de operatie kwam de dokter bij me langs en vertelde me dat ik een lastige was vandaag. Hij vertelde wat hij allemaal had gedaan! Ik vroeg hem of hij rechts iets kon vinden … hij antwoordde ja je hebt van een vernauwing in de kaakholte …. Waarop ik zei moet ik dan naar de kaakchirurg … nee zei de dokter ik schrijf een brief naar de kno die gaat je helpen in het diak. 3 weken later ging terug voor die brief … waarom de dokter zei … dat heb ik nooit gezegd. Ik zit hier heel erg mee… dit heb ik me toch niet verbeeld.ik Weet zeker dat de dokter dat heeft gezegd.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Lohuis, P.J.F.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.