Naar de navigatie Naar de inhoud

KNO-arts Lohuis, P.J.F.M.

KNO-arts

8
.8

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Lohuis, P.J.F.M., Esthetisch-medisch centrum Bey by Bergman Clinics, locatie Hilversum - Hilversum op 22 juli 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Plastische chirurgie

Toelichting

Ontzettend tevreden met het resultaat van mijn neuscorrectie uitgevoerd door dr. Lohuis. Bij het consult wist hij me op m'n gemak te stellen door uit te leggen hoe hij mijn neus beter bij mijn gezicht zou kunnen laten passen en ervoor te zorgen dat mijn neus minder zou opvallen. De operatie vond ik behoorlijk spannend, maar door de goede zorgen in de kliniek werd ik ook hier op m'n gemak gesteld. Het herstel was (vooral de eerste paar dagen) best pittig, maar viel me alleszins mee. Inmiddels zijn we een jaar verder en ben ik erg blij met het resultaat. M'n neus past nu inderdaad veel beter bij m'n gezicht en als bijkomend effect heb ik een stuk meer zelfvertrouwen gekregen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Lohuis, P.J.F.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.